FOR ENKELTBILLETT KLIKK PÅ ØNSKET ARRANGEMENT UNDER

KAFE VICTORIA KL 12-15: FAMILIEFORESTILLING KL 12, 13 & 14


DUO MAGICO - EN VERDENSOMSEILING PÅ 8-STRENGER

(200/150 eller 300 for 2 voksne og 2 barn) 


Duo Magico består av Norges to fremste 8-strengs-spesialister, Per O. Kobberstad & Alf Wilhelm Lundberg. I 2017 kom den kritikerroste debutplata Colonial Colors, bestående av egne komposisjoner, såvel som tradisjonsmusikk fra både Norge og Sør-Amerika, så her får vi oppleve spennende kontraster mellom latin-amerikansk musikk og skandinavisk folkemusikk! 

KAFE VICTORIA KL 18.00:

PER OLAV KOBBERSTAD - 8-STRENGS GITAR (200/150)


Per Olav Kobberstad er blant Norges fremste fortolkere av Latin-Amerikansk musikk og 8-strengs gitaren hans er håndbygget i Argentina. Han spiller også en rekke stemningsfulle egne komposisjoner som henter inspirasjon både fra Sør-Amerika og Norge! Han gjør også tolkninger av kjente og kjære norske sanger i en slags rytmifisert brasiliansk versjon, som her i tolkningen av Kjetil Bjørnstads "Sommernatt ved Fjorden" 


KONSERTSALEN KL19.00:

HIGHLIGHTS AKUSTISKE LANDSKAP 2019 (300/250)


med Calum Graham, Edoardo Bignozzi, Jostein Hodne, Duo Magico, Simon Övinge + overraskelser! 


I løpet av 90 minutter får man oppleve hele spekteret av gitarister og høydepunkter fra årets festival, med Fingerstyle-ikonet Calum Graham som fronter det hele! Dette er antagelig siste sjanse til å få med seg Calum Graham på konsert i Norge på en god stund. I tillegg får vi servert crème de la crème av både gitarister både i Norge og i Europa! Velkommen til en forrykende avslutning av Akustiske Landskap 2019! 


DONJONEN - workshop & KREATIVGITAR talentkonkurranse, intimkonserter & foredrag, her fra workshop med Robin Sukroso i 2016