MAI-BRITT WAGNILD & ALF WILHELM LUNDBERG DUO 

SELBU KIRKE 24.7 KL 19.00 (250/150 billetter kjøpes her)


Vi er stolte over å presentere en helt ny duo til denne konserten som streames og er åpen for fysisk publikum i Selbu Kirke! :) 


Mai-Britt Wagnild og Alf Wilhelm Lundberg begynte å spille sammen i høst, og med konserter i Trondheim og Selbu og januar og februar, samt studio-innspilling i mars så fikk duoen jobbet fram et spennende repertoar som viser duoens enorme spennvidde når de tolker alt fra Tom Waits og Astor Piazolla til klassikere fra musikal og jazzhistorien med en ny og kreativ vri! 


Til denne konserten har de forberedt en rekke nye sanger og er beredt til å ta fatt på nye og spennende musikalske eventyr! 


I tillegg får vi en aldri så liten verdenspremiere på 1. sats av Beethovens måneskinns-sonate, som for første gang fremføres på 8-strengers Brahms gitar av Alf Wilhelm Lundberg, som også kommer til å spille en blanding av egenkomponert musikk og tolkninger av Bach i et solo-intermezzo i konserten! 


Om du ikke klarer å vente til konserten, se gjerne denne videoen spilt inn i Acoustic Landscapes Studio i Trondheim i begynnelsen av mars, rett før koronakrisen stoppet all konserter for en god stund! Vi gleder oss noe enormt til vår første konsert på lenge, og håper du har lyst å komme og høre på! Blir det for langt å dra til Selbu så kan du også kjøpe billett til å streame konserten slik at du kan se den i din egen stue eller på en hvilken som helst smart-telefon eller nettbrett med ticketmasters egen streaming løsning i samarbeid med VOYD! 


Vi gleder oss, og håper vi sees i Selbu Kirke fredag 24.7 kl 19!