Tidligere vinner Jostein Hodne fronter årets KREATIVGITAR-plakat! Han fikk dermed mulighet til å spille inn debutplata si small steps i Acoustic Landscapes Studio (se video under)

KREATIVGITAR er en talentkonkurranse for ungdom mellom 13 og 19 år! Vi ønsker å gi unge talenter muligheten til å presentere noe unikt og personlig foran et engasjert og lyttende publikum, og derfor arrangerer vi i år KREATIVGITAR. Deltageren som imponerer juryen mest vil få 2 dagers innspilling inkludert redigering/miks i Acoustic Landscapes Studio i Trondheim verdt kr 10 000, en Ayers akustisk gitar verdt 5990 kr  av Falck Musikk, samt en EKKO Aalberg Audio gitarpedal med bluetooth kontrolleren AERO verdt 5250. Total verdi 21 240kr!


KREATIVGITAR finner sted Lørdag 5.10 kl 15.00 i konsertsalen ved Ringve musikkmuseum. Det er gratis å delta takket være støtten vi fikk fra Trøndelag Fylkeskommune til dette arrangementet! :) 


Reglene for konkurransen er slik:


1) Man må fremføre musikk som man har komponert selv, og man må være født mellom 01.01.2000 og 31.12.2005. For å delta i KREATIVGITAR må man sende navn på deltager, fødselsdato og navn på egen komposisjon til kreativgitar@akustiskelandskap.no innen midnatt fredag 4.10


2) Må spilles på akustisk gitar som man tar med selv. 


3) Eneste forsterkning blir PA tilkoblet mikrofon for akustisk gitar eller medbragt gitarforsterker om man foretrekker det.  Det er også lov for singer-songwriters og framføre sin egen musikk for sang og  gitar, vi har en sang mikrofon koblet til for de som ønsker å synge i tillegg til å spille gitar!


4) Juryen kommer til å bestå av Calum Graham & Alf Wilhelm Lundberg. Juryen består av både en sanger og låtskriver (Calum Graham), og en utøver fra både klassisk musikk og jazz (Alf Wilhelm Lundberg) Alle musikalske sjangre er like velkomne, om du skriver et stykke inspirert av pop, klassisk, jazz, instrumental eller med vokal spiller ingen rolle. Det vi ser etter er de som prøver å formidle noe originalt, unikt, kreativt og personlig gjennom sin musikk, hvilken sjanger har ingen ting å si!


5) Aalberg Audio pedal og AYERS akustisk gitar tildeles etter KREATIVGITAR deltagerne har opptrådt rett etter et jurymøte, men alle som deltar skal få en premie, siden vi mener at alle som tør å være kreative, og fremføre noe personlig foran publikum er å betrakte som vinnere! Vinneren kan velge fritt 2 dager til å spille inn musikk i Acoustic Landscapes Studio i 2020 etter avtale direkte med dem: artists@acousticlandscapes.com 


Lykke til og vi gleder oss til å høre hva kreativiteten i unge gitartalenter her i landet kan frembringe!