Konsertsalen kl. 19.00: HIGHLIGHTSKONSERT AKUSTISKE LANDSKAP 2020 (400/300 kjøpes her, strømmebillett 200 her)


med Tora Dahle Aagård, Knut Reiersrud, Andreas Aase, Viktor Wilhelmsen, Magnus Wiik, Norchestra, + overraskelser! 


Tradisjonen tro så avslutter vi med et smell, hvor man i løpet av 90 minutter får oppleve hele spekteret av gitarister og høydepunkter fra årets festival, med med blueslegenden Knut Reiersrud og bluesdronningen Tora Dahle Aagård i spissen. Det blir også spennende nye møter på tvers av sjangre og overraskelser som man rett og slett må komme for finne ut hva er! ;)


 Velkommen til en forrykende avslutning av Akustiske Landskap 2020!

ARRANGEMENT PÅ DAGTID

Musikkhagen kl 14.00: Magnus Wiik: "Rockestjerne i mattetimen"

Familieforestilling for både barn og voksne (familiebillett 2 voksne + 2 barn 400)


Magnus Wiik er en multi-instrumentalist kjent fra band som Open String Department, Julie & The New Favorites og Haley's Comet. Han har også skrevet flere komposisjoner for barn og unge, som han kommer til å spille på denne konserten som han har skreddersydd for hele familien! Kom og opplev en ekte multi-instrumentalist som spiller hele fem instrument på høyt nivå og engasjerende vis! Se opp for heftige banjo-triks, skyhøye mandolin akkorder og morsomme tekster som bare Magnus kan skrive! :)

Allerede kjøpt billett? Gjerne meld din ankomst eller inviter en venn på facebook-eventen vår her :) 

Konsertsalen kl 12-14 & 15-17 NORCHESTRA - CLASSICAL MUSIC RELOADED - live plateinnspilling! (dagpass kjøpes her,

festivalpass her)


Dette blir en konsert der vi får oppleve utøvere på øverste hylle traktere uvanlige og banebrytende instrumenter som 8-strengers Brahms gitar og 7-strengers Viola Da Gamba! Denne kritikerroste Haugesunds-trioen har i en årrekke begeistret anmeldere i inn- og utland, og nå skal de i løpet av en hel konsert gjentolke hele den klassiske musikkhistorien på en helt ny måte i sitt nye konsept "Classical Music Reloaded" 


Ensemblet er av ytterst få som har hevdet seg i fremste rekke både innenfor klassisk og jazz i Norge, og trioen er også aktuell med flere spennende plateutgivelser framover, samt innspillingen av Classical Music Reloaded som gjøres på Ringve Musikkmuseum nettopp her under gitarfestivalen! Kom og hør Bach, Beethoven, Chopin, Grieg, Rachmaninov, Ravel & Satie på en måte du aldri har opplevd før! 


Alf Wilhelm Lundberg - 8-strengers Brahms gitar og Steinway flygel

Kjetil Olai Lundø - 7.strengers Viola Da Gamba

Tore Jamne - håndtrommesett