NB - FORSPILL HVER KVELD I CAFE VICTORIA KL 18 KUN FOR DE MED FESTIVALPASS ELLER DAGPASS


FESTIVALPASS (900/700) DAGPASS FREDAG (500/400) DAGPASS LØRDAG (500/400) DAGPASS SØNDAG (500/400) 

Kl 18 CAFÈ VICTORIA FORSPILL: STIG NERGÅRD (til denne konserten trengs enten dagpass eller festivalpass)


Trondheims gitarhelt Stig Nergård åpner i Cafè Victoria kl 18 med tre kvarter med egne låter i pop/rock-sjangeren fra en av Trondheims mest produktive artister, velkommen til en skikkelig rockekveld med en av de absolutt mest eminente gitaristene i Trondheim! Stig har i det siste satset solo og i år har gitt ut hele 8 singelutgivelser allerede hvor han både skriver låtene, spiller inn, synger og spiller gitar helt selv! Her får vi høre han både på akustisk og elektrisk gitar, og vi gleder oss til en perfekt oppladning i Cafè Victoria kl 18 før Ledfoot & Ronni Le Tekrø entrer scenen i konsertsalen kl 19! Kl. 19 KONSERTSALEN: LEDFOOT & RONNI LE TEKRØ

(400/300 billetter her)

 

Ledfoot & Ronni Le Tekrø er en perfekt match når vi endelig har akustisk rock som tema på lørdagskvelden! Ledfoot sine fantastiske låter skrevet på 12-strengs gitar møter altså en av Norges største gitarlegender gjennom tidene, Ronni Le Tekrø, og med Ledfoot sin fantastiske stemme og Ronnis gitarkunst kommer dette til å bli helt magisk! Vi falt pladask for fjorårs-albumet “A Death Divine” som viser låtskriving, musisering og gitarkunst av ypperste klasse!


Ledfoot (Tim Scott McConnell) - 12-strengs gitarer, Ronni Le Tekrø - elgitar & Markus O. Klyve - keyboards

Allerede kjøpt billett? Gjerne meld din ankomst på facebook-arrangementet her :)

ARRANGEMENT PÅ DAGTID

Café Victoria kl 16.00: Rockeworkshop for gitarister med STIG NERGÅRD (300/200 her trengs egen billett, dagpass eller festivalpass gjelder ikke)


Som oppladning til Rock-lørdag så kan man ta med seg sin elgitar og lære en av Trondheims og Norges aller fremste elgitarister! Stig kommer til å vise noen av de teknikkene han bruker mest i sitt virtuose solo-spill på elgitar, og i tillegg kommer han til å gi generelt gode tips til kommende musikere hvordan øve, hvordan bli bedre og hva som er viktig å prioritere for å kunne bli en 100% profesjonell musiker som kun lever av å spille! Dette har Stig Nergård klart, og har både som vokalist og gitarist jobbet profesjonelt som musiker både som trubadur solo og med bandet Melody Market. Det siste året har han satset mye solo og har da gitt ut hele 8 singel utgivelser bare i år! Velkommen til en workshop som garantert kan gi masse utbytte til både unge og lovende musikere og til de som bare er nysgjerrige på å plukke opp noen triks fra en av Norges fremste elgitarister! KONSERTSALEN KL 13: KREATIVGITAR 2021 - GRATIS!


Denne talentkonkurransen ble arrangert første gang i 2016, og med unntak av i fjor pga korona, så har den vært arrangert hvert eneste år siden 2016! Her inviterer vi ungdommer mellom 13 og 19 år til å fremføre egenkomponert musikk foran en jury bestående av gitarister som spiller på festivalen i år! Det eneste man trenger å gjøre for å melde seg på er å skrive en låt som kan spille på sin egen gitar, samt sende en epost med navnet sitt, fødselsdato og navnet på låten man har skrevet og varighet på låten til kreativgitar@akustiskelandskap.no innen fredag 8. oktober! :) I år er det åpent for både elgitarister og akustiske gitarister og delta, vi stiller med både elektrisk og akustisk forsterkning til alle deltakere som blir med!


Alle som deltar får premie, men vinneren stikker i tillegg av med en studio-innspilling i Acoustic Landscapes Studio verdt 20 000 kr, en Aalberg Audio EKKO delay-pedal inkl. bluetooth kontrolleren AERO verdt 5250 samt en FretKing elgitar fra Falck Musikk i Trondheim verdt 6750 kr total verdi altså 32 000 kr!


I juryen sitter Ronni Le Tekrø, kanskje Norges største gitarlegende noen gang! Han har turnert store deler av verden med sitt band TNT, og spiller på årets festival sammen med Ledfoot senere på lørdags-kvelden! I tillegg består juryen av Alf Wilhelm Lundberg som har både klassisk og jazz bakgrunn og Jostein Hodne som er akustisk fingerstyle gitarist og tidligere vinner. 


Videoen er fra sist KREATIVGITAR i 2019 da Jostein Hodne nok en gang vant talentkonkurransen vår etter denne nydelige fremførelsen av sin flotte låt Hold Me Tight, og første premien var en innspilling i Acoustic Landscapes Studio verdt 10 000 kr! Disse brukte han til å spille inn bl.a. singelen Open Sails som er tatt opp og mikset i Acoustic Landscapes Studio, hør den gjerne her