NB - FORSPILL HVER KVELD I CAFE VICTORIA KL 18 KUN FOR DE MED FESTIVALPASS ELLER DAGPASS


FESTIVALPASS (900/700) DAGPASS FREDAG (500/400) DAGPASS LØRDAG (500/400) DAGPASS SØNDAG (500/400) 

Café Victoria kl 18: FORSPILL MED RØSTEN & TUVA HALSE (til denne konserten trengs dagpass eller festivalpass)


Leon Røsten skaper musikk bestående av lekfulle melodier, drømmende harmoni og rørende tekster. Etter å spilt en god del på gata og konserter i Berlin/Barcelona i 2019 startet han å spille inn debut albumet I You He She It We You They, som ble sluppet på plateselskapet Spupz Night i januar 2021. Sammen Tuva Halse på fiolin får vi høre en akustisk intimkonsert i Cafè Victoria kl 18, velkommen!


Leon Røsten - sang, gitar og låtskriving, Tuva Halse - fiolin

Allerede kjøpt billett? Gjerne meld din ankomst på facebook-arrangementet her :)

KONSERTSALEN kl. 19: KERSTIN BLODIG + MAI-BRITT WAGNILD & ALF WILHELM LUNDBERG  400/300 billetter her


Berlin-baserte Kerstin Blodig gjestet sist festivalen vår i 2014 på Kristiansten Festning sammen med sin makker Ian Melrose i duoen Kelpie. Men en av de beste konsertene det året var faktisk Kerstin sin solokonsert med trolldomsk sang, nydelige viser og utrolig raffinert gitarspill, vi gleder oss veldig til å høre henne igjen! Mai-Britt Wagnild & Alf Wilhelm Lundberg (M&A Duo) er en kritikerrost duo som har turnert mye rundt omkring i Trøndelag de siste to årene, nå er de endelig klar med sin debutplate “Over the Rainbow” som det knyttes store forventninger til! Duoen tolker alt fra Tom Waits og Sting, til Piazzolla og egenkomponert materiale, så her kan vi forvente stor spennvidde og en vid musikalsk verdensreise, men hele tiden med musikalsk spilleglede og lekenhet i fokus!


Mai-Britt Wagnild - sang, Alf Wilhelm Lundberg - 9-strengs Brahms gitar


ARRANGEMENT PÅ DAGTID

CAFE VICTORIA KL 16: workshop i Lenny Breau sin harpe-teknikk for gitarister med Alf Wilhelm Lundberg (300/200 her trengs egen billett, dagpass eller festivalpass gjelder ikke)


Lenny Breau er kanskje jazzhistoriens mest skjulte skatt! Han var en jazzgitarist som dessverre døde så altfor tidlig i en alder av 43 år i Los Angeles i 1984, men de siste årene av sitt liv utrettet han bokstavelig talt mirakler på sine 7-strengs gitarer med høy A-streng. Han videreutviklet dessuten harpe-teknikk ved bruk av flageoletter til det helt ekstreme basert på måten Chet Atkins brukte det på, men på en mye mere finurlig og spennende måte som muliggjorde både raske løp og helt utrolige klanger som ingen andre før han hadde gjort på gitar!


Alf Wilhelm Lundberg har gjort en rekke hyllest konserter til Lenny Breau, og slipper i høst en hyllest-plate til Lenny Breau som heter "Swingin' On a Nine-String" som er spilt inn på et nytt og spennende instrument som Lundberg har lært seg å spille de siste årene, en ni strengs Brahms gitar med høy D, høy A og mørk A streng! I hans tolkning av Somewhere Over the Rainbow kan man høre og se mange av de flageolett-teknikkene som Lenny Breau utviklet til det helt ekstreme, samt Lundbergs unike å måte å spille 9-strengs gitar på med harmonier og et utvidet register som aldri før har vært mulig å gjøre på gitar! På workshopen kommer Alf til å vise disse teknikkene på en 6-strengers akustisk gitar, slik at det blir lett for alle å skjønne hvordan man kan gjøre disse teknikkene på sin medbragte gitar!