Allerede kjøpt billett? Gjerne meld deg på facebook-eventen vår her 

Kl 18.00 i Kafè Viktoria: BLUES-VORSPIEL MED VIKTOR WILHELMSEN (til denne konserten trengs dagpass (utsolgt) eller festivalpass)


Viktor Wilhelmsen ble spellemannsnominert i år, og er absolutt på vei til å ta steget opp blant kremen av artister i blues-norge! Han skriver røffe låter med rå tekster, og er kjent for sitt heftige slide-gitarspill med bottleneck! Rett før åpningskonserten med Knut Reiersrud og Tora D. Aagård lader Viktor opp i Viktoriasalen med himmelsk gitarspill og egne låter med egne tekster på Finnmarksk! . 

Kl. 19 i Konsertsalen: Åpningskonsert: KNUT REIERSRUD & TORA DAHLE AAGÅRD (400/300 billetter her, strømmebillett 200 her)


Knut Reiersrud er en levende legende i gitar-Norge, og trenger ingen introduksjon. Med utallige plateutgivelser og turneer feiret han i fjor 40-års jubileum som artist! En fantastisk gitarist og formidler av blues-musikken både gjennom sitt eminente gitarspill og svært uttrykksfulle vokal! Kongen av norsk blues de siste 4 tiårene uten tvil! Og når vi først fikk sikret oss kongen av blues-Norge til årets festival måtte vi nesten invitere dronningen også! Tora Dahle Aagård har hatt en enorm utvikling som gitarist de siste årene, og har blitt omtalt som norsk gitar sin største eksportvare med sine 130 000 følgere på instagram! Hun skriver nydelige låter, og synger dessuten helt fantastisk, og det hele toppes av originalt og kreativt gitarspill i en helt egen klasse!  Denne konserten er todelt, før pause blir det Tora solo, og etter så blir det Knut som spiller musikk bl.a. fra sin nye plate Ballads and Blues from 20s Vol. 1! Og jaggu meg så ryktes at de skal spille litt musikk sammen også! Den som kommer får se!