Kl. 19 i Konsertsalen: KNUT REIERSRUD & ANDREAS AASE DUO (400/300 billetter her, strømmebillett 200 her)   Allerede kjøpt billett? Gjerne meld deg på eller inviter en venn til facebook-eventen vår her

Kl 18.00 i Kafè Viktoria: vorspiel & dobbelt plateslipp MAGNUS WIIK - "RAD" & "TRAD" (dagspass her, festivalpass her)


Magnus Wiik er kjent fra band som Open String Department, Julie & The New Favorites og Haley's Comet, og har sperret opp øyne og ører hos kritikere på begge sider av dammen i en årrekke. Nå slipper han platene "Rad" og "Trad", med både egenkomponert og tradisjonell musikk. På platene synger han og spiller et titalls instrumenter, til Akustiske Landskap har han med kassegitar, banjo, dobro og fele. Vi har fått høre smakebiter fra de to kommende albumene, og vi kan allerede nå røpe at Magnus Wiik for alvor er i ferd med å ta konseptet multi-instrumentalist til et nytt nivå, og låtene og tekstene hans er absolutt både originale og spennende! Han gjør også familieforestillingen "Rocke-stjerne i matte-timen" lørdag og søndag kl 14 i Musikkhagen, et nydelig lokale med hele Trondheimsfjorden og landskapet i bakgrunnen! (info under) 

ARRANGEMENT PÅ DAGTID


Denne duoen har tidligere turnert sammen og har jobbet fram et spennende repertoar som blander både blues, folkemusikk og verdensmusikk! Her får vi et spennende møte mellom Knut Reiersrud sine akustiske gitarer og Andreas Aase sine kvint og kvartstemte gitarter! I løpet av konserten så får vi også oppleve artistene spille soloinnslag hver for seg i tillegg til et nytt og spennende duo-repertoar som de har øvd inn til årets Akustiske Landskap! NB: Om du vil ha en FOLK-helaften med plateslipp med Magnus Wiik i forkant så trengs dagspass se info nedenfor!

Musikkhagen kl 14.00: Magnus Wiik: "Rockestjerne i matte-timen" (familiebillett 2 voksne + 2 barn 400 kr her


Familieforestilling for både barn og voksne


Magnus Wiik er en multi-instrumentalist kjent fra band som Open String Department, Julie & The New Favorites og Haley's Comet. Han har også skrevet flere komposisjoner for barn og unge, som han kommer til å spille på denne konserten som han har skreddersydd for hele familien! Kom og opplev en ekte multi-instrumentalist som spiller hele fem instrument på høyt nivå mens han synger på engasjerende vis! Se opp for heftige banjo-triks, lysskye mandolin akkorder og morsomme tekster som bare Magnus kan skrive! :)