AKUSTISKE LANDSKAP 2022 ARTISTER:


TRONDHEIMSOLISTENE & PETTER RICHTER: DECAMERON  NORCHESTRA & GNU QUARTET (IT): SUITE FOR THE SEAGULLS JON GOMM (UK) - SIMON ÖVINGE (SE): PENINSULA PLATESLIPP INGRID JASMIN & JESUS MORENTE (SP) FLAMENCO DUO KRISTINA VÅRLID - Ellie Mäkelä Group - Jostein Hodne - Runar Dahl GITAR MASTERCLASS HVER DAG KL 16  KREATIVGITAR talentkonkurranse

RINGVE & ROCKHEIM 7-9. OKTOBER


Slippkonsert med Suite for the Seagulls med Norchestra & Gnu Quartet på åpningskonserten fredag 7.oktober sammen med Petter Richter & Trondheimsolistene! mer info på vårt facebook-arrangement her :)

Simon Övinge slipper debutplata si Peninsula med egen musikk skrevet for 12-strengs gitar lørdag 8. oktober! Han gjør en turné i Trøndelag 1-6. oktober før han deler scene for Jon Gomm på Rockheim under Fingerstyle-lørdag 8.oktober, mer info på vårt facebook-arrangement her :)

Akustiske Landskap er en internasjonal gitarfestival som har som mål i vise hele spekteret av den akustiske gitaren. Vi inviterer noen av de mest kreative og innovative artistene i verden til å gjøre ting verken du eller vi trodde var mulig å gjøre på gitar. Og samtidig så får man uforglemmelige konserter og opplevelser for livet på kjøpet.


Åpningskonserten i år blir utvilsomt et av festivalens store høydepunkter hvor temaet er gitar med strykere! Grammy-vinnerne Trondheimsolistene kommer rett fra turnè med Bjørk for å fremføre Marcus Paus sitt enestående verk Decameron med Petter Richter som solist! Og bestillingsverket Suite for the Seagulls skrevet for møtet mellom Gnu Quartet (IT) og Norchestra (NO) har tidligere vekket enorm begeistring når det ble urfremført både i Italia og i Norge, og plata slippes dessuten i anledning denne spektakulære åpningskonserten! Se gjerne verdenspremieren av videoen her, om du liker det legg gjerne igjen en kommentar på YouTube! Verdenstjerna Jon Gomm på Rockheim på lørdagen blir også helt rått, og spansk søndag med Kristina Vårlid - klassisk gitar & Ingrid Jasmin Jesus Morente Flamenco Duo borger for en perfekt avslutning på årets festival! 


Vi er også en kreativ festival som også produserer egne utgivelser med unike og kreative artister som med sin nyskapende musikk virkelig fortjener å bli eksponert for et større og bredere publikum! 


Vi har også takket være støtte fra Trøndelag Fylkeskommune fått muligheten til å arrangere en turne i store deler av Trøndelag Fylke, så mellom 1-6. oktober lader vi opp med konserter rundt omkring i Trøndelag med årets to utgivelser; Suite for the Seagulls & Peninsula. Å bringe den akustiske gitaren til folket har alltid vært et av våre hovedmål, og nå bringer vi fantastiske konsertopplevelser nærmere også folk som bor i distriktet i andre byer i Trøndelag! FESTIVALPASS (900/700) DAGPASS FREDAG (500/400) DAGPASS LØRDAG (500/400) DAGPASS SØNDAG (500/400)

- FOR Å KUNNE TA MED GITAR PÅ DAGLIG MASTERCLASS KL 16 + ALLE KONSERTER ANBEFALER VI MASTERPASS (1100/900)

Høydepunkter tidligere utgaver ved Kristiansten Festning 


Per Olav Kobberstad fra åpningskonserten i 2014

Rolf Lislevand Trio i 2015.

eller til elektronika-gitar som her med gitarinnovatøren Robin Sukroso og hans ACPAD under åpningskonserten i 2016

Brahms gitar i solnedgangen

Workshop med flamenco virtuosen Livio Gianola i 2017