AKUSTISKE LANDSKAP 2020 SKJER 2-4. OKTOBER PÅ RINGVE MUSIKKMUSEUM! HØYDEPUNKTER FRA 2019 SER DU UNDER! 

VI ØNSKER Å BIDRA TIL AT ARTISTER KAN OVERLEVE KORONA-KRISEN SÅ GJERNE STØTT DEM DIREKTE MED PAYPAL ELLER VIPPS! OM DU ØNSKER Å STØTTE FESTIVALEN VÅR DIREKTE KAN DU OGSÅ BRUKE VIPPSNR 539256


Kl 19.00 i Konsertsalen: ÅPNINGSKONSERT - YAN KOK - KLASSISK GITAR og kl 20 EDOARDO BIGNOZZI - JAZZGITAR (300/250)  


Yan Kok er en av europas fremste klassiske gitarister i følge vår klassisk gitar bookingansvarlig. Hun har vunnet utallige prestisjefulle konkurranser verden over for sitt eminente gitarspill, og vi ser frem til en utrolig åpningskonsert med en av Norges aller mest spennende klassiske gitarister! Her er et lite utdrag av Recuerdos Del Alhambra fra hennes åpningskonsert i fjor! For å støtte Yan Kok bruk gjerne vippsnr 452 43 633. Kl 19.00 i Konsertsalen: ÅPNINGSKONSERT - YAN KOK - KLASSISK GITAR og kl 20 EDOARDO BIGNOZZI - JAZZGITAR (300/250)  


Edoardo Bignozzi er en av Italias fremste akustiske jazzgitarister. Han skriver lyriske og raffinerte komposisjoner og blir ofte beskrevet som Italias “Ralph Towner” og det er en beskrivelse også vi står inne for! Her blir det lyrisk improvisasjon av beste merke til en perfekt avslutning på åpningskonserten fredag! Vi har ikke fått noe paypal link til Edoardo, men støtt han gjerne ved å kjøpe eller lytte på en av hans mange fine soloalbum! :)
Kl 14.00 i Konsertsalen: FINGERSTYLE-WORKSHOP M/CALUM GRAHAM (300/200) 


Ta med en gitar og lær av en verdensstjerne! Calum Graham er en av verdens fremste Fingerstyle-gitarister, og denne helgen kommer han til Trondheim for å gjøre konserter samt dele av sin erfaring med gitarister som har lyst å oppdage nye spennende teknikker man kan bruke på sin akustiske gitar! Workshopen gir en grunnleggende innføring i Fingerstyle gitar, hvordan bruke perkussive teknikker samtidig med basslinjer, melodier og akkorder, alt samtidig. I tillegg er Calum Graham en fantastisk sanger og låtskriver så her oppfordrer vi også låtskrivere og sangere til å komme for å lære av en sann mester!


Klikk her for støtte Calum via Paypal


Kl 18.00 i Kafè Victoria: PLATESLIPP: ALF WILHELM LUNDBERG - THE BEAUTY AND THE BEAST (200/150)  


For å støtte Alf Wilhelm Lundberg bruk enten VIPPS til 411 03787 eller gå her for å støtte via paypal: